Cirque Totale

Michael Vroemans (1977) is geboren in Antwerpen. Na wat omzwervingen is hij opgegroeid in Ledeberg. Hij studeerde aan het conservatorium in Gent (nu LUCA School of Arts) en studeerde in 2001 af als meester in de dramatische kunsten. In zijn laatste jaar aan het conservatorium kreeg hij de kans om mee te draaien in de televisiereeks ‘Wittekerke’ als Tim Sneyers. Ondertussen was Michael les aan het geven in toneel, drama en voordracht aan verschillende academies en kunstscholen.
Samen met zijn studiecollega’s creëerde Michael enkele kindervoorstellingen (Adem – Piezjama – Dromenjager), organiseerde hij vele theaterworkshops (o.a. bij Ideekids, De Fantast) en regisseerde hij kindervoorstellingen.
In 2008 belandde hij in de populaire soap: ‘Familie’. Bijna 8 jaar heeft hij de rol van ‘Maarten van den Bossche’ vertolkt, een hoofdrol in deze daily.
Van ‘Hamlet’ tot ’10 kleine negertjes’ bij Loge10 producties, de eigen geschreven muziekvoorstelling ‘De erfenis van de koning’ (Statief) en vele andere toneelstukken is spelen op het podium de rode draad in zijn leven.
Ondertussen heeft Michael zijn BPB (pedagogisch diploma) en een postgraduaat cultuureducator aan de Hogeschool in Hasselt behaald. Michael combineert het lesgeven in Leerpunt Waas en Dender met  Speltheater, spreken en vertellen, verteltheater, dramalab, woordlab en woordatelier aan MAAK (Academie Knokke) en de academie ‘Hof ter beuken’ in Lokeren.

Seppe Celie (1984) is geboren te Lommel en kwam uiteindelijk in Moerbeke – Waas terecht. Hij studeerde in 2004 af als onderwijzer in het lager onderwijs aan KAHO Sint – Lieven, te Sint – Niklaas. Gedurende vele jaren begeestert hij kinderen uit het lager onderwijs met zijn lessen, verhalen, drama – en musical workshops en poëzieprojecten. 
In 2007 richt Seppe samen met Marc Fruytier Kinderatelier ‘De Speelvogels’ op. Als artistiek coördinator, schrijver en regisseur regisseerde Seppe 9 musicals waarin een groep van 30 tot 40 kinderen een mooie rol vertolkten.
Naast regisseur toert Seppe ook met de zelfgeschreven theatermonoloog ‘Helden!’ rond langs Vlaamse scholen. Deze voorstelling over de Eerste Wereldoorlog mocht al op veel bijval rekenen. Gedurende een uur neemt Seppe zijn toehoorders mee langs alle ‘hoogtepunten’ van de ‘Grootte Oorlog’.
Daarnaast vertolkte Seppe de hoofdrol in de musical ‘Kuifje en de Zonnetempel’ voor musicalvereniging Muze-Cal, vertolkte hij mooie rollen in de Operette ‘Nacht in Venetië’ (regie Niels De Valk) en in de musicals ‘Grandiozo’ (regie Niels De Valk) en ‘Camelot’ (regie Frank Van Laecke). Tevens was hij ook nog in tal van andere theaterstukken te zien en was hij medeoprichter van toneelvereniging de Speelbieten met Frank Van Erum. Als kers op de taart mocht hij ook het nieuwe bibliotheekgebouw van Moerbeke openen met een zelfgeschreven theaterstuk rond boeken.
Ook zingt Seppe reeds enkele jaren in het mannenkoor Kratzfuss. In juni 2019 studeerde hij als zanger af op muziekacademie ‘Hof ter Beuken’ in Lokeren. Hiervoor volgde hij negen jaar les bij Phillippe Souvagie, zanger uit het Vlaamse Radiokoor.