Sarah Moens

Sarah Moens studeerde in 2009 af aan de Toneelacademie van Maastricht en woont in Rupelmonde. Ze speelt, regisseert en schrijft theater. Haar jeugdvoorstellingen ‘Slaapkoppen’ (naar graphic novel van Randall Casaer ) ‘Het is ingewikkeld’ (coproductie van Rataplan met o.a. Wannes Cappelle) en ‘Doen alsof’ toerden in de culturele centra en theaters. Sarah werkte regelmatig samen met HETPALEIS: ze maakte deel uit van DePaleisdebutanten, schreef en toerde met ‘Een bus vol leugens’. Daarnaast is ze ook dramadocent voor volwassenen en kinderen. Vorige seizoenen regisseerde zij ‘De Jossen’ (Tom Lanoye) voor het Diontheater en ‘Gomaar’ (Wim Dewulf) in Hofpoorttheater Elckerlijc. De laatste jaren deed ze ook lichtontwerp en -techniek voor verschillende voorstellingen.
Haar geschreven poëtische stukjes onder de noemer ‘Met de poten in de poldergrond’ werden een muzikale voorstelling en waren te lezen en te beluisteren in plaatselijke kranten en radio.
Sarah’s missie is om op zoek te gaan naar de schoonheid in woorden en alledaagse beelden, deze te delen, om zo te komen tot hoop en een glimlach die te voelen is tot in je tenen.